Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Костюк має твердий намір залишитися на своїй посаді

«Голий популізм. Це абсолютно не вплине на темп роботи Львівської ОДА і голови. Час розставить крапки і стане видно, кому це все було потрібно», - про це сьогодні, 13 березня, під час брифінгу заявив голова Львівської ОДА Михайло Костюк, коментуючи висловлення йому недовіри депутатським корпусом Львівської облради (74 голоси «за» зі 116).

За словами Костюка, він пережив три позитивні емоції. За його словами, він відчув приємність, що на Львівщині є свобода слова і «немає жодного тиску на ЗМІ».

Далі Михайло Костюк окреслив другу емоцію: «Незважаючи на те, що в сесійній залі був непростий клімат, багато депутатів продемонстрували серйозні наміри до роботи. Популістів не цікавлять програми розвитку».

По-третє, він наголосив, що загалом ситуація із недовірою надала йому впевненості у собі, віри у те, що треба йти вперед і розвивати програми.

«Однак, якщо популізм сесійну залу не покине, то перспективи на 2012 рік я бачу сумні», – додав Михайло Костюк.

Він також зазначив: «Тепер я апелюватиму до свободи слова, адже більшість в залі грубо порушила регламен та не дала голові Львівської ОДА прозвітувати», – заявив Михайло Костюк.

На запитання, чи очікує він звільнення від Президента, чи говорив він із ним на цю тему, Костюк заявив: «Це все мішура і підстав до розмови з Президентом я не бачу».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ