Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Костюк оглянув стан будівництва Народного дому у селі Бучали

Якщо громада будь-якого населеного пункту нашої області готова на умовах співфінансування представити цікавий проект будівництва Народного дому – ми завжди будемо партнерами такої ініціативи. На цьому 12 лютого наголосив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк під час огляду стану будівництва Народного дому «Просвіта» с.Бучали в рамках робочої поїздки до Городоцького району. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На думку керівника області, спорудження таких об’єктів повинно відбуватись лише завдяки спільним зусиллям громади, керівництва області та району. «На сьогодні багато сільських громад області воліють отримати співфінансування з державного бюджету, тому, якщо у них буде готовий проект Народного дому і належне цільове призначення об’єкту, тоді лише можна розпочинати роботу», – зазначив очільник Львівщини.

Як розповіла Бучалівський сільський голова Галина Буньо, у будинок «Просвіти» планується перенести сільську раду і ФАП, а також тут хочуть облаштувати спортзал.

Михайло Костюк, під час спілкування з представниками сільської громади, замовника та генпідрядника наголосив, що всі нюанси щодо цільового використання Народного дому слід передбачити у відповідному проекті будівництва та доручив сьогодні до кінця дня подати такий проект на розгляд.

Довідка.

Будівництво Народного дому «Просвіта» на 250 місць в с.Бучали розпочато у 2010 році, за адресою: вул. Миру, 22. Генеральним підрядником є фірма «ХО-СА-РО», а з 2011 року функції замовника виконує управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації.

Загальна кошторисна вартість Народного дому становить 6 675,5 тис. грн. Станом на 01.01.2013 освоєно 206,5 тис. грн. На об’єкті виконано влаштування фундаментів та зовнішніх стін, його будівельна готовність – 3 %.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ