Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Костюк взяв під контроль дороги Сокальського району

Cтан дороги міста Великі Мости Сокальського району викликає серйозну тривогу . На цьому наголосив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк 3 березня під час виїзного засідання у Великомостівській міській раді, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Михайло Костюк зазначив, що головною проблемою руйнівного стану  дороги у місті Великі Мости  є повна відсутність водовідведення, неналежне утримання доріг та відсутність тротуарів: «Не може дорога у Великих Мостах при такому водовідведенні працювати. Що б там не зробили, через півроку буде те саме, тому що вздовж дороги немає водовідводів. Також я абсолютно не розумію пасивності місцевої ради, адже саме депутати місцевої  ради повинні прийняти негайно міри  і довести до населення, що потрібно посунутись і зробити водовідводи» -зазначив  М.Костюк.

Михайло Костюк  дав доручення 14-15 березня провести розширену нараду  з  дорожніми службами  з питань експлуатації доріг Львівської області вцілому та дороги міста  Великі Мости Сокальського району зокрема.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ