Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Костюк взяв участь в урочистій академії з нагоди відзначення 94-річчя ЗУНР

1 листопада голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк взяв участь в Урочистій академії з нагоди відзначення 94-ї річниці утворення ЗУНР, яка пройшла в холі концертного залу Львівської обласної філармонії. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Михайло Костюк звернувся до присутніх з вітальним словом, зазначивши: «Утворення ЗУНР відкрило дорогу до об’єднання українського народу, дала серйозний поштовх до консолідації нації, перервало великий період бездержавності та надихнуло наступні покоління на відновлення незалежної України».

З нагоди свята голова облдержадміністрації від імені Президента України вручив державні нагороди вчителям, діячам мистецтв, працівникам промисловості та фізичної культури і спорту України.

Також з  нагоди 70-річчя створення УПА та 70-річчя від дня народження Михайло Костюк нагородив Подякою голови обласної державної адміністрації та вручив годинник «Від голови обласної державної адміністрації» Терешку Роману Степановичу – голові Львівської міської організації Спілки офіцерів України.

Почесними відзнаками «70-річчя створення Української Повстанської Армії» були нагороджені: Чайковський Богдан Миколайович – директор Львівського історичного музею; Бойко Володимир Петрович – завідувач Музею визвольної боротьби України – відділу Львівського історичного музею та Скоп Орест Андрійович – художник, заслужений діяч мистецтв України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ