Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Костюк заступився за "Криївку", "Гасову лямпу" і "Жидівську кнайпу", але ще буде детальний аналіз

"Заяви начальника управління охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації Валерія Потюка – це його особисті і поки що непрофесійні ініціативи, які після детального аналізу та вивчення, очевидно призведуть до дисциплінарної відповідальності". Про це сказано у повідомленні, яке поширила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Розвитку малого та середнього бізнесу у Львові та області керівництво обласної державної адміністрації постійно приділяє велику увагу, особливо якщо цей бізнес сприяє промоції Львівщини в межах України та за кордоном. Бізнес на Львівщині має завжди «зелене» світло, якщо він діє в межах законодавства.

І всі працівники обласної державної адміністрації повинні дотримуватися цієї аксіоми, без виключень і без жодних вагань.

Управлінню охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації було доручено скласти перелік історичних пам’яток у Львові та на Львівщині для проведення першочергових реставраційних робіт. Жодних вказівок чи доручень щодо тиску на будь-які об’єкти приватного бізнесу, в тому числі і ресторанного, апріорі не могло бути. Якщо ж вони все-таки мали місце, то ці дії були непродуманими.

Заяви начальника управління охорони культурної спадщини обласної державної адміністрації Валерія Потюка – це його особисті і поки що непрофесійні ініціативи, які після детального аналізу та вивчення, очевидно призведуть до дисциплінарної відповідальності.

Просимо усіх представників бізнес кіл, у випадку тиску чи некоректної поведінки з боку працівників обласної державної адміністрації, звертатися одразу на «гарячу» лінію обласної державної адміністрації".

Нагадаємо, раніше у ЗМІ повідомлялось, що управління охорони культурної спадщини Львівської облдержадміністрації вимагає закрити найбільшу у Львові мережу ресторанів !Fest. "Практично вся мережа, а саме ресторани "Криївка", "Гасова лямпа", "Жидівська кнайпа", "Лівий берег", "Дім легенд" і "Львівська копальні кави", побудована в охоронній зоні ЮНЕСКО без дозвільної документації", - стверджував начальник управління Валерій Потюк. За його словами, власники !Fest знищують культурну спадщину міста. Чиновник передав в прокуратуру Галицького району Львова пакет документів, в якому зафіксовані всі порушення при будівництві ресторанів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ