Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Костюк зустрівся із послом Ізраїля

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк учора, 30 січня, провів робочу зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Реувеном Дін Ель. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк привітав пана Посла із першим візитом на Львівщину і висловив сподівання, що присутність Посла буде сприяти розвитку більш тісних відносин між обома сторонами.

«У нас є великі можливості для налагодження реальної співпраці, особливо у економічній сфері, адже зараз у нас насправді – не такий і великий об’єм співпраці, проте у нас надзвичайно велике бажання його нарощувати», - сказав голова облдержадміністрації.

Михайло Костюк наголосив, що Львівщина має великий туристичний потенціал, зокрема центральна частина Львова – це певна туристична мекка, яку із гордістю можна демонструвати туристам. Крім того, у області є дуже багато розвинутих туристичних зон відпочинку та рекреації.

«Ми активно готуємось до проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року, тому сподіваємось у рази збільшити кількість туристів на Львівщину», - сказав Михайло Костюк.

Своєю чергою, Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Реувен Дін Ель наголосив, що із Західною Україною та Львовом зокрема його пов’язує дуже багато речей, тому він із задоволенням перебуватиме на Львівщині.

«У нас справді є дуже велике поле для налагодження співпраці у найрізноманітніших сферах, зокрема у медичній, промисловості, туризмі тощо. Для мене Львів – надзвичайно цікаве місто і я із задоволенням тут перебуватиму. Також я відвідаю село, де колись народився мій батько, адже ніколи там ще не був. Маю надію на те, що наша зустріч сьогодні проведена на благо обох сторін», - сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ