Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Котельню, яка подає тепло до житлового масиву Лисиничі, передали на баланс “Львівтеплоенерго”

Котельню на вулиці Тракт Глинянський, 165, яка опалює житловий масив Лисиничі, передали на баланс ЛМКП “Львівтеплоенерго”. Комунальне підприємство ще минулого опалювального сезону подавало теплову енергію споживачам даної котельні. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Від нової котельні, збудованої на замовлення управління капітального будівництва  Львівської міської ради, з листопада 2005 року опалюються 12 житлових будинків та школа-садок „Провесінь”. Потужність котельні – 9 МВт. Котельня працює якісно та безперебійно.
 До спорудження нової котельні, мешканці масиву користувались послугами агрофірми „Провесінь”, котельня якої не мала технічної змоги забезпечити споживачів якісним теплом. Аварійний стан, у якому вона перебувала, спричиняв постійні перебої з опаленням.
 Найближчим часом у будинках планують встановити індивідуальні теплові пункти (ІТП) для цілодобового гарячого водопостачання.
      У житловому масиві Лисиничі є 14 багатоповерхівок, 12 з яких обслуговує МКП „Львівтеплоенерго”. Два будинки користуються власними котельнями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ