Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ковчег 2009" залишив Львів

Сьогодні, 13 липня, закінчив свою роботу четвертий Міжнародний міжрелігійний молодіжний семінар українських, польських та єврейських студентів "Ковчег 2009". Головне гасло цьогорічного семінару було «Під єдиним небом». Участь у семінарі взяли по 10 студентів трьох національностей. Окрім цього, на "Ковчег 2009" завітали відомі вчені, громадські діячі, митці з України, Ізраїлю та Польщі. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив віце-консул Генерального Консульства Польщі у Львові Марцін Зєнєвіч.

«Четвертий рік поспіль ми беремо участь у цьому семінарі. Його головна мета – показати те, що зближує українців, поляків та євреїв. Семінар традиційно складається з кількох блоків: навчального, інтерактивного та національно-культурного. Серед тем «Ковчегу» особливо популярними є теми з історії взаємин між народами, усвідомлення уроків толерантності», – зазначив Марцін Зєнєвіч.

«Учасники семінару продемонстрували особливості та цікавинки національних традицій та культур. А головною ознакою «Ковчегу» була щира зацікавленість його учасників історією, культурою та традиціями народів, що з давніх часів живуть разом на теренах України. Надіюсь, що роз’їжджаючись по своїх домівках, студенти повезуть у свої країни ідеї толерантності та порозуміння», – розповіла голова Федерації польських організацій в Україні Емілія Хмєльова.


Загалом, організатори та учасники семінару висловили бажання провести наступного року 5 ювілейний семінар "Ковчег 2010".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ