Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кожен п'ятий курсант в Національній академії сухопутних військ - представниця прекрасної половини людства

Кожен п'ятий курсант в Національній академії сухопутних військ - представниця прекрасної половини людства. Про це повідомили на Facebook сторінці Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Програма підготовки курсантів Національної академії сухопутних військ, що навчаються за спеціальністю "Виховна робота", мало чим відрізняється від вишколу майбутніх командирів механізованих підрозділів. Тактика, вогнева підготовка, водіння бойових машин...

Саме цьому і ще цілій низці військових дисциплін майже весь свій час приділяють майбутні офіцери-виховники. При цьому, третина сьогоднішніх першокурсників цього фаху - досвідчені воїни - учасники АТО, а кожен п'ятий курсант - представниця прекрасної половини людства.

Однак всі разом вони як одне ціле. Кожне випробування проходять разом, порівну ділять всі досягнення та постійно допомагають один одному.

Зараз на полігоні майбутні офіцери в буквальному сенсі приборкують і вогонь, і воду, проходять перевірку на мужність та психологічну готовність.

Програма підготовки курсантів Національної академії сухопутних військ, що навчаються за спеціальністю "Виховна робота", мало чим відрізняється від вишколу майбутніх командирів механізованих підрозділів. Тактика, вогнева підготовка, водіння бойових машин... Саме цьому і ще цілій низці військових дисциплін майже весь свій час приділяють майбутні офіцери-виховники. При цьому, третина сьогоднішніх першокурсників цього фаху - досвідчені воїни - учасники АТО, а кожен п'ятий курсант - представниця прекрасної половини людства. Однак всі разом вони як одне ціле. Кожне випробування проходять разом, порівну ділять всі досягнення та постійно допомагають один одному.Зараз на полігоні майбутні офіцери в буквальному сенсі приборкують і вогонь, і воду, проходять перевірку на мужність та психологічну готовність.

Опубліковано Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 7 квітня 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ