Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кожна пам’ятка архітектури у Львові потребує реставрації

Практично кожна пам'ятка архітектури нашого міста потребує реставрації – про це сьогодні, 29 листопада, на брифінгу „Інвестиції в культурну спадщину і благоустрій Львова” повідомив президент благодійного фонду „Збереження історико-архітектурної спадщини Львова” Андрій Салюк.
„Ми дуже давно займаємося питанням реставрації пам'яток, зокрема, Каплиці боїмів. У майбутньому я планую звернутися з пропозицією про спонсорство відновлювальних робіт цього об'єкта. Але річ у тім, що кожен будинок, кожна пам'ятка архітектури потребує негайної реставрації. Чи це буде інвестування, чи спонсорування чи меценатство - вже немає значення. На превеликий жаль, поле для інвесторської діяльності у Львові надзвичайно широке. Місто, як стара книга, повинне жити в XXI, але догляд за ним має бути, як за раритетом XII століття”, – повідомив Андрій Салюк.
Нагадаємо, що сьогодні у Львові провели круглий стіл, на якому презентували проект „Разом зробимо більше”. Метою проекту є організація змістовного публічного діалогу між органами влади, представниками бізнесу та ЗМІ навколо проблеми збереження культурної спадщини Львова та благоустрою міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ