Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

КПЛ звернувся в львівську прокуратуру з прохання опротестувати розпорядження № 400 «Про розміщення малих архітектурних форм (МАФ), АЗС, авто мийок, СТО автомобілів”.

КПЛ звернувся в львівську прокуратуру з прохання опротестувати  розпорядження № 400 «Про розміщення малих архітектурних форм (МАФ) АЗС, автомийок, СТО автомобілів”. Про це повідомляє прес-служба Комітету підприємців Львівщини
 Комітет підприємців Львівщини звернувся до Прокурора Львова  2 серпня із проханням опротестувати незаконне розпорядження № 400. Також, міські чиновники вже документально визнали, що розпорядження № 400 є регуляторним актом, до того ж даний документ не пройшов усіх регуляторних процедур, у тому числі і громадського обговорення.
КПЛ  різко засуджує дії міського голови Львова щодо видачі розпорядження від  3 травня 2006 року  № 400 „Про розміщення малих архітектурних форм (МАФ) АЗС, авто мийок, СТО автомобілів”.«Майже три з половиною місяці нашій організації знадобилося для того, аби з’ясувати, що насправді доля цього документу як мінімум підозріла. Почнемо з того, що у згаданому розпорядженні № 400 мораторій на видачу дозволів на розміщення МАФ-ів встановлений до „розробки генерального плану міста”, без якого Львів живе уже 10 років, і ще десять ризикує прожити» - йдеться у повідомленні.
„Лист від 5 липня цього року, адресований пану голові, відповідає не він, а Управління промисловості та підприємництва Львівської міської ради. Більше того згадане управління (до якого ми і не зверталися) листом від 7 серпня переконує нас, що воно не готувало розпорядження № 400, а це робота Управління архітектури та містобудування. При цьому начальник управління промисловості та підприємництва пан Шморгай визнає, що дане розпорядження „дійсно по своєму змісту є регуляторним актом”, а абзацом нижче пише, що „у зв’язку з тим, що даний регуляторний акт, як такий в їхньому управлінні не зареєстрований, він звернулося за „роз’ясненням необхідності проходження цим розпорядженням всіх регуляторних процедур”. «Складається враження, що наш міський голова зовсім не слідкує за тим, що роблять його „руки”, а ті у свою чергу поняття не мають що роблять три з половиною місяці, а потім починають з’ясовувати це листуванням...» - зазначено в повідомленні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ