Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КПУ пропонує львівським молодим сім’ям «Симоненківські кредити життєвого старту»

Компартія України у своїй передвиборчій програмі до Львівської міської ради пропонує надавати молодим родинам «Симоненківські кредити життєвого старту», за якими  за народження першої дитини сім’ї списується 25 % кредиту на житло, другої - 50 %, третьої —весь кредит, — повідомила 18 березня під час круглого столу прес-секретар Львівської обласної організації Комітету виборців України Оксана Дащаківська.
Загалом же, за її словами, основні напрямками молодіжної політики є у програмах майже всіх політичних партій. Зокрема щодо створення робочих місць для молоді та молодіжне кредитування житла, досить часто йдеться і про створення на міському рівні фондів, з яких би погашалася частина кредиту.
Консолідований фонд з коштів з міського бюджету пропонує створити партія «Третя сила» також для вирішення проблем з житлом у мешканців Львова взагалі. «Третя сила» пропонує сформувати дольової участі суб'єктів господарювання, цільових довгострокових кредитів для реалізації житлової програми з тим, щоб кожен рік вводити в експлуатацію житло і забезпечувати ним сім'ї, що стоять в черзі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ