Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кращого культуриста України визначатимуть у Львові

У Львові 23 листопада у кінотеатрі ім. О. Довженка вперше відбудеться Чемпіонат України з бодібілдингу серед чоловіків - про це розповів віце-президент NABBA України Святослав Шеремета. Право проводити чемпіонат виборола Ліга культуризму Львова після успішного проведення відкритої першості 3 травня цього року на День міста. „Після цього аргументів на користь інших міст не було. Це найпрестижніші в Україні змагання з цього виду спорту. У якості почесних гостей та суддів до Львова приїдуть й інші відомі атлети, а також запрошені видатні атлети з інших видів спорту” - прокоментував Святослав Шеремета.

На змагання зголосилося приїхати близько 60-80 атлетів. Серед учасників: чемпіон світу Михайло Бекоєв (Симферополь), фіналіст турніру «Містер Всесвіт» Юрій Ковальов (Донецьк), чемпіон світу (WFF) Метрьошин Олексій (Київ), неодноразовий призер міжнародних турнірів серед юніорів Касіровський Олександр (Івано-Франківськ), переможець та призер Кубків і Чемпіонатів України Кисіль Андрій (Чернігів) та інші.

Переможці будуть визначатися в обов’язковій та довільних програмах у чотирьох категоріях: чоловіки ростом 165,172, 179 см і 179+. Змагання відбудуться у два етапи: півфінал о 12 год. та фінал о 18 год., до того ж попасти на фінал можна буде попасти безкоштовно. Усі фіналісти отримають винагороду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ