Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кравчук впевнений, що Тимошенко призначить Медведчука генпрокурором

Колишній Президент (1991-1994) Леонід Кравчук за можливе призначення генеральним прокурором екс-лідера Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Віктора Медведчука у разі обрання Президентом прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це він повідомив 11 січня під час прес-конференції у Полтаві, передає Обком.

«Якщо б мене запитали про нього, я б відповів - так, він професіонал, доктор юридичних наук. Знає всю систему... Якщо внесуть таку пропозицію, думаю, вона буде розглянута позитивно», - сказав Кравчук.

За його словами, після виборів політична система буде працювати на основі Конституції і домовленостей, а також певних знакових явищ.

«Будуть політичні сили і відповідні пропозиції, коаліція, яка буде вносити пропозиції по прем'єру і чиновникам високого рангу», - зазначив Кравчук.

Він зазначив, що йому невідомо, які переговори йдуть в БЮТ про кадрову політику після виборів у разі обрання Президентом Тимошенко.

Як повідомлялося, 4 грудня в програмі «Велика політика» на телеканалі «Інтер» Юлія Тимошенко пообіцяла, що у разі обрання її Президентом вона змінить генпрокурора. Президент Віктор Ющенко прогнозує призначення генеральним прокурором екс-лідера Соціал-демократичної партії (об'єднаної) Віктора Медведчука у разі обрання Президентом Ю. Тимошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ