Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кредобанк став публічним акціонерним товариством

26 вересня у Львові відбулися позачергові загальні збори акціонерів ВАТ “Кредобанк”, на яких прийнято рішення про затвердження нової редакції Статуту Публічного Акціонерного Товариства "Кредобанк" . Зазначене рішення ухвалене з метою приведення Статуту банку до вимог Закону України „Про акціонерні товариства”, який набрав чинності 29 квітня цього року. Про це повідомила прес-служба банку.

 

ВАТ "Кредобанк" створено у Львові та зареєстровано у Державному банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є правонаступником АТ "Західно-Український Комерційний Банк", та АТ "Кредит Банк (Україна)".

 

Статутний фонд ВАТ "Кредобанк" складає 1 млрд. 550 млн. грн. Банк є найбільшою польською інвестицією в банківську установу України. В структурі акціонерного капіталу банку інвестиції стратегічного західного партнера Банку PKO Bank Polski S.A. складають 99,5%. Сьогодні ВАТ "Кредобанк" входить до 2-ї групи “Великі банки” за класифікацією Національного банку України,  регіональна мережа Банку ВАТ "Кредобанк" нараховує 25 філій та 145 відділень та охоплює майже всі області України та Автономну Республіку Крим, має 374 власні банкомати. Клієнтами Банку є 34 тис. підприємств та близько 340 тис. фізичних осіб. Банк динамічно розвивається, входить у тридцятку найбільших банків України, до того ж є однією з найпотужніших фінансових установ Західної України.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ