Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Кредобанк” відкрив нове відділення на проспекті Шевченка у Львові

„Кредобанк” на проспекті Шевченка, 32 відкрив відділення №8 у м. Львові Першої Львівської філії. На урочисте відкриття прийшли майбутні клієнти, яких обслуговуватимуть під цим дахом. А перерізання стрічки довірили інтерконтинентальному чемпіону світу з боксу за версіями WBO та WBA Андрію Котельнику (теж клієнту Кредобанку), який разом з головою правління банку Степаном Кубівим, директором Першої філії Юрієм Cмоляком та начальником новоствореного відділення Василем Кондрином вітали гостей. Про це повідомили в прес-службі банку.
У будинку, що має площу близько 1500 квадратних метрів, - чотири поверхи, а також підвал та мансарда. Окрім нового відділення, тут розмістився ще й частина офісу головного банку. У новому офісі обладнане сертифіковане сховище та депозитарій ІХ категорії, а також зони самообслуговування клієнтів.
„Кредобанк” (раніше Західно-Український комерційний банк) заснований у 1990 році. За даними Нацбанку України, на початок поточного року по розміру загальних активів банк займав 25-те місце серед 163 банків, що діяли в Україні.
Статутний капітал банку знаходився на рівні 143,55 млн грн. Склад найбільших акціонерів банку не змінився - PKO Bank Polskі S.A володіє 69,02% акцій банку та Європейський банк реконструкції і розвитку - 28,25%, 2,75% - українські акціонери.
Чистий прибуток ВАТ „Кредобанк” у січні-червні становив 8,86 млн грн, що на 1,9 млн грн, або на 27,3% більше, ніж на початку травня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ