Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Кредобанку” відкрито іпотечну кредитну лінію на 5 мільйонів доларів США

У серпні 2006 року між найбільшим банком Польщі РКО ВР SА та українським ВАТ «Кредобанк» підписано кредитний договір про надання останньому кредитної лінії у сумі 5 млн доларів США терміном дії до 15 серпня 2016 року – повідомили в прес-центрі ВАТ „Кредобанк”.
Кредитна лінія призначена для надання кредитів фізичним особам-громадянам України з метою купівлі нерухомості на первинному і вторинному ринках та для індивідуального житлового будівництва.
Кредитування здійснюється у доларах США на строк до 120 місяців, тобто до 15 серпня 2016 року. Фізична особа, яка хоче купити нерухомість у кредит, повинна мати також власні кошти: не менше 30% - від вартості житлової нерухомості на первинному ринку або від вартості нерухомості, призначеної для індивідуального будівництва особняків та котеджів; не менше 15% - від ціни житлової нерухомості на вторинному ринку.
ВАТ „Кредобанк” (до 1 січня 2006 року  АТ „Кредит Банк (Україна)”) заснований у 1990 році. За даними Нацбанку України, на початок поточного року по розміру загальних активів банк займав 25-те місце серед 163 банків, що діяли в Україні.
Найбільші акціонери банку - PKO Bank Polskі S.A володіє 69,36% акцій банку та Європейський банк реконструкції і розвитку - 28,86%, українські акціонери-1,78%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ