Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кредит ЄБРР став заручником боротьби за назву

Сьогодні, 31 березня, на сесії Львівської міської ради було розгянуто питання перейменування КТП №1339 в ЛКП «Львівавтодор» - як одна з умов кредитного договору між Львівською міською радою та ЄБРР. Перейменувати не вдалося. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«16 липня 2009 року між Львівською міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку було укладено кредитний договір, згідного з яким два Львівські комунальні підприємства отримують кредитні кошти на реконструкцію доріг і мереж. Мова йде про ЛКП «Львівавтотранс» та про КТП №1339, однією з умов зазначеного кредитного договору та договору поруки було перейменування КТП № 1339 у ЛКП «Львівавтодор». В подальшому без вчинення такої дії, без внесення змін до статутних документів, неможлива реалізація проекту по зазначеному кредиту», - наголосила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Питання було перенесено на наступне пленарне засідання сесії Львівської міської ради за ініціативи комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку.

Нагадаймо, що цього року кредитний договір між Львівською міською радою та Європейським банком реконструкції та розвитку передбачає капітальний ремонт вулиць, на яких пролягають трамвайні шляхи. Першочергово планується відремонтувати вулиці Городоцьку, Личаківську, Чупринки, Коновальця і Мельника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ