Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кредити онлайн: переваги і особливості

Споживчий кредит можна оформляти за звичкою в банку або за більш зручною схемою - онлайн в інтернеті. Щоб взяти кредит онлайн, не потрібно нікуди йти, довго чекати схвалень, готувати значний пакет документів. Вам достатньо надіслати запит онлайн, заповнити анкету і дочекатися рішення по заявці. Зазвичай рішення швидкі - вони даються протягом 60 хвилин. Іноді потрібно почекати початку робочого дня.

Кому і коли буде цікава мікропозика

Мікрокредити - це швидкі позики на невеликі суми без застав і поручителів. Гроші можуть знадобитися на різні потреби, незаплановано, під рукою потрібна сума є не завжди. Якщо банківський займ недоступний, звернутися до знайомих, родичів не можна, беріть кредит онлайн без відмови в МФО. Вони допоможуть вирішити такі поточні фінансові питання:

  • поїздки;
  • лікування;
  • покупки;
  • навчання;
  • рефінансування старих боргів.

Мікропозика передбачає підвищену відсоткову ставку, тому з поверненням позиченої суми краще не зволікати. Щоб мінімізувати переплати, повертайте борг якомога швидше. Інший варіант - пошукати акції і знижки, спеціальні пропозиції допомагають заощадити до 100% суми стандартних відсотків.

Вимоги до позичальників

Взяти гроші на карту може кожен бажаючий, для цього потрібно надати:

  • ІПН;
  • паспорт;
  • номер актуальної банківської картки для переказу грошей;
  • номер мобільного;
  • адресу електронної пошти.

Виберіть МФО, якщо раніше ви не зверталися в конкретну організацію, обов'язково заповніть анкету. При повторних зверненнях в ту ж мікрокредітну компанію заповнювати анкету не доведеться, достатньо буде підтвердити коректність даних. Перевіряйте правильність інформації, будь-які неточності будуть виявлені і загрожують відмовою у виплаті позики.

Брати чи не брати

Кредит онлайн - швидка допомога у вирішенні будь-яких фінансових питань. Велику суму, особливо при першому зверненні, вам не дадуть, але для вирішення рядових завдань її буде достатньо. Позика для постійних клієнтів буде досить значною - суми за лімітами поступово збільшуються.

МФО лояльно відносяться до кредитної історії позичальника. У них є свої вимоги, але вони не суворі, а значить, оформити позику зможе навіть клієнт з простроченням в минулому, значними фінансовими навантаженнями в сьогоденні. Ваше завдання - вчасно повернути кредит на картку з відсотками або продовжити терміни дії договору. Мікрокредитні організації проводять акції, завдяки знижкам ви зможете заощадити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ