Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Крісла у офіс: ТОП-3 пропозиції від AMF

Коли мова йде про придбання комп’ютерного крісла у офіс, тут важливо підійти до питання відповідально та виважено, позаяк поспішність навряд чи буде добрим союзником у такій важливій справі.

А тому, перш за все, не зайвим буде визначитись з надійним продавцем, який би міг запропонувати і широкий вибір, і максимально вигідні ціни. Заслуговує особливої уваги інтернет-магазин AMF, на сайті якого представлене доволі багате різноманіття офісних крісел https://amf.com.ua/ua/kresla/ofisnye/ високої якості та з доволі демократичними цінниками.

Якщо, приміром, замовлятимете такі меблі в Інтернеті вперше, великий асортимент може трохи збити з пантелику. Саме тому ми пропонуємо до огляду трійку популярних пропозицій на крісла офісні AMF, котрі, безсумнівно, варті вашої уваги.

№1 Крісло Атлетик Tilt Неаполь N-20

Суперстильне та суперзручне крісло, котре створене спеціально для офісних працівників, позаяк забезпечує максимальний комфорт, добре підтримує спину, що дуже важливо під час тривалого перебування в сидячому положенні.

Крісло виконане з високоякісних матеріалів, зокрема, має:

  • Оббивку зі шкірозамінника;
  • Міцну пластикову хрестовину та зручні підлокітники;
  • Механізм гойдання.

Варто відзначити, що дана модель має стійкість до зовнішнього впливу, є простою у догляді – достатньо регулярно проводити вологе протирання, але тільки якісними засобами.

№2 Крісло Самба-RC хром горіх Скаден

Крісло вирізняється особливо продуманою конструкцією, воно оснащене хромованою хрестовиною, дерев’яними підлокітниками і оббите якісним шкірозамінником, стійким до зовнішнього впливу. Самба-RC хром має привабливий дизайн, а тому ідеально впишеться в інтер’єр офісу, даруватиме максимальний комфорт та затишок упродовж усього робочого дня.

Серед іншого варто відзначити:

  • Механізм гойдання;
  • Ролики;
  • Регулювання висоти тощо.

№3 Крісло Веб Сітка

Оптимальний варіант для офісу, оскільки має якісно виконану конструкцію, добре підтримує спину, укомплектоване механізмом регулювання та гойдання, відтак забезпечує високу зручність та комфорт.

Крім того, крісло отримало пластикові підлокітники, в якості оббивки використана якісна сітка. Окремої уваги заслуговує сучасний дизайн, котрий одразу кидається в очі та гармонійно вписується в будь-яке інтер’єрне оформлення.

Дані крісла ви можете запросто замовити на сайті AMF, клієнтам пропонується доставка по Україні та різні способи оплати. У разі виникнення запитань, працівники клієнтської підтримки завжди раді допомогти, надати рекомендації та іншу корисну інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ