Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

КРУ на Львівщині виявило неефективне використання майже мільйона гривень, виділених на боротьбу з діабетом

Упродовж 2008 року державними аудиторами Контрольно-ревізійного управління у Львівській області проведено аудит ефективності використання коштів місцевих бюджетів на виконання Комплексної програми „Цукровий діабет” та лікування нецукрового діабету, -- повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області.
Державним фінансовим аудитом ефективності використання коштів місцевих бюджетів на виконання Комплексної програми „Цукровий діабет” та лікування нецукрового діабету встановлено, що 535,4 тис. грн. довелося повернути до бюджету як невикористані через те, що кошти надійшли в кінці бюджетного періоду. Внаслідок цього окремі заходи Програми не мали достатнього фінансового забезпечення.
Крім того, закупівля інсулінів медичними установами області здійснювалася без врахування залишків, що призвело до їх накопичення. Зокрема, протягом 2007 року на 286,5 тис.грн. закуплено медичні препарати, які до січня 2008 року не використовувалися.
У зв’язку із закупівлею препаратів у різних постачальників та через розбіжність між цінами на препарати у 2007 році неефективно використано 130,7 тис. грн. бюджетних коштів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ