Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

КРУ виявило порушення в діяльності Львівського обласного управління з фізичного виховання та спорту

Працівники контрольно-ревізійного управління у Львівській області провели ревізію фінансово–господарської діяльності Львівського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Було виявлено зайву оплату 121 тис. грн. за виконані ремонтно-будівельні роботи, -- повідомляє прес-служба КРУ у Львівській області.
Зокрема, під час проведення капітального ремонту приміщень Палацу спорту здійснено подвійну оплату за окремі види робіт та згідно з актами приймання робіт у серпні-листопаді 2008 року заплачено за фактично невиконані роботи.
Крім того, виявлено недоотримання управлінням 35,8 тис. грн. фінансових ресурсів за здане в оренду майно, що призвело до заниження на 18 тис. грн. суми коштів, перерахованих до державного бюджету. Також ревізорами зафіксовано заниження балансової вартості майна установи на 510,2 тис. грн.
За наслідками ревізії на 6 осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення, які направлено на розгляд у місцевий суд.
У результаті вжитих під час ревізії заходів повністю відшкодовано незаконні видатки, усунуто інші порушення фінансової дисципліни, а також перераховано за призначенням 18 тис.грн. фінансових ресурсів.
Матеріали ревізії передано для розгляду в УСБУ у Львівській області.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ