Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Круглі столи» треба проводити не задля «пташки», а для вирішення наболілих проблем – Ірина Лукавецька

«Перемовини про створення Конфедерації політичних партій «Європейська Україна» справді ведуться, і в них бере участь УРП «Собор», – повідомила «Гал-info» голова ЛОО УРП «Собор» Ірина Лукавецька. За її словами, такі переговори проводяться на рівні Києва, проте їхні деталі не відомі голові ЛОО УРП «Собор».
 «У вівторок у Києві відбудеться провід партії, який не відбувся цього вівторка. Вже після проводу партії мені стануть відомі усі деталі, і я зможу детальніше розповісти про це. Проте переговори уже ведуться, і це точно», – сказала Ірина Лукавецька.
За її словами, також буде обговорюватись питання про можливе об’єднання правих партій як Львівщини, так і на всеукраїнському рівні. Потрібно проводити щиру розмову і знаходити спільну мову, а не підписувати якісь декларативні гасла про об’єднання. Політична ситуація в державі дуже динамічно розвивається, і вона потребує консолідації правих сил. Не можна допустити, щоб формат „круглого столу” не перетворився на відому байку про рака, щуку і лебедя, кожен з яких розвиває русло подій в іншому напрямку. Власне, ВО «Свобода» запропонувала саморозпуск партії, проте вони не знають, чого хочуть, адже ніколи такого не робили. Треба знаходити те, що об’єднує, а не знаходити розбіжності і проводити „круглі столи” задля «пташки». Я вірю, вони будуть проводитись не рідше, як раз на місяць, що сприятиме реальному впливу на політичну ситуацію, а не для того, щоб зібратись і поділитись гарними політичними гаслами», – зазначила Ірина Лукавецька. 
Нагадаємо, 22 січня 2007 року відбулось засідання „круглого столу” з приводу можливого майбутнього об’єднання політичних партій правого спрямування, на якому були присутні представники ЛОО УРП «Собор», ВО «Свобода», Народного Руху України Конгресу Українських Націоналістів та Української народної партії, які висловились за об’єднання правих сил Львівщини в єдину політичну силу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ