Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кримінальну справу щодо одного з суддів Львівщини передано до суду (доповнено)

Генеральна прокуратура України закінчила досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням голови одного з міських судів Львівської області у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що зазначений голова суду тривалий час вимагав від громадянина понад 2 тис. доларів США за прийняття позитивного рішення у цивільній справі на його користь. Після завершення слідства кримінальну справу направлено до суду. Повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.
Як пояснив «Гал-info» заступник начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Василь Драган, не відомо, який саме суд розглядатиме справу. Наразі її передано до Верховного Суду України, судді якого і мають визначити її підсудність. За словами Василя Драгана, ця процедура не має бути дуже тривалою.
Нагадаємо, 26 квітня співробітники Львівського УБОЗу спільно з працівниками УБОЗ МВС України та Генеральної прокуратури України затримали „на гарячому”, при отримані хабара 1 тис. доларів США, голову Дрогобицького районного суду.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ