Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Кримінальну справу стосовно начальника Управління культури і туризму Львівської міськради розгляне Сихівський райсуд

Прокуратура Львівської області підтримала державне обвинувачення у кримінальній справі стосовно Сидора А.П.- начальника Управління культури і туризму Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, який зловживаючи своїм службовим становищем, вчинив порушення законодавства про бюджетну систему України. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

 

Окрім того, у даній справі притягується до кримінальної відповідальності громадянин Сохин С.Є., котрий, працюючи на посаді директора ТзОВ "Ар Деко", вчинив службове підроблення.

 

Кримінальна справа про обвинувачення Сидора А.П. у вчиненні злочинів, передбачених ст.ст. 210 ч.1, 364 ч.1, 366 ч.1 КК України, а також за обвинуваченням Сохина С.Є. у cкоєнні злочину, передбаченого ст.366 ч.1 КК України, в порядку ст.232 КПК України та у зв’язку з необхідністю визначення підсудності скерована 16.10.2009 року в Апеляційний суд Львівської області, яким 30.10.2009 року зазначену справу на підставі ст.37 КПК України скеровано в Сихівський районний суд Львова для розгляду по суті.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ