Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КС не квапиться - парламентські вибори стають неминучими

Конституційний суд України поки не може поставити крапку в справі з датою виборів, оскільки не знає «побажання» Адміністрації Президента. Про це «Главкому» повідомили інформовані джерела.


За словами джерела, Банкова до цих пір не повідомила КС, який саме вердикт за поданням Центрвиборчкому вона бажає отримати.

Іншими словами, в Адміністрації Президента до цього часу зважують всі "за" і "проти» сценаріїв проведення парламентських виборів, або ж, що також імовірно, спеціально спускають справу на гальмах.

Варто зазначити, що слова наших джерел підтверджуються і офіційним повідомленням Конституційного суду. Саме сьогодні на сайті КС з'явилося повідомлення про те, що колегія суддів ще не визначилося, чи буде КС взагалі розглядати подання Центрвиборчкому. І це при тому, що отримали вони його три тижні тому.

Звичайно, нинішні судді Конституційного суду вже не раз дивували своєю неабиякою працездатністю. Але очікувати, що вони відкриють провадження і оголосять рішення за 11 днів - зі сфери фантастики. А без цього, ЦВК зобов'язаний запустити парламентські вибори 22 листопада.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ