Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кубіва призначено новим представником Президента у Верховній Раді

Глава держави підписав Указ про призначення новим Представником Президента у Верховній Раді України Степана Кубіва. Про це повідомила прес-служба глави держави.

Під час зустрічі Глава держави зазначив, що обрав своїм представником у Парламенті саме Степана Кубіва, оскільки впевнений у тому, що він впорається з викликами, які сьогодні стоять перед державою, і "зможе забезпечити ефективну координацію і взаємодію між Президентом, Верховною Радою, коаліцією та Урядом". "Впевнений, що активна законотворча робота і активна публічна позиція щодо представлення Президента є вашими сильними якостями", – підкреслив Президент.

Степан Кубів подякував Главі держави за довіру і зазначив, що розуміє завдання, які стоять перед ним на новій посаді, зокрема, щодо єдності гілок влади, посилення співпраці фракцій, які об'єдналися у коаліцію. "Будемо ефективно впроваджувати державницьку лінію Президента, Верховної Ради і Уряду. Ми єдині, і якнайшвидше має бути ефективна робота", – сказав він.

Петро Порошенко подякував Руслану Князевичу за ефективну, самовіддану працю на цій посаді. "Вашими зусиллями нам вдалося провести цілу низку доленосних законодавчих рішень, які були ініційовані Президентом і які забезпечили початок надзвичайно важливих реформ", – сказав Глава держави, відзначивши підготовку до ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС, низку законів щодо судової реформи, дерегуляції, боротьби з корупцією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ