Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Культурні діячі Львова просять допомоги у Януковича

Львівські культурні діячі просять Віктора Януковича посприяти у прийнятті державної програми збереження та використання пам’яток дерев’яної і сакральної архітектури, а також реконструкції замків Львівщини – про це сьогодні, 30 січня, під час зустрічі з прем’єром-міністром сказав директор театру ім. Заньковецької Андрій Мацяк.
 На Львівщині хочуть передати державний історико-культурний заповідник замків та палаців «Золота підкова Львівщини» в підпорядкування Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства. «Культурні діячі Львівщини просять подати необхідне доручення до Міністерства фінансів про внесення змін до оформлення видатків на культуру, охорону культурної спадщини із застосування корегуючих коефіцієнтів», – сказав Андрій Мацяк.
Як зазначив директор Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Тадей Едер, таки випала нагода поговорити з міністром культури і туризму України Юрієм Богуцьким про внутрішні справи Оперного театру.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ