Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КУН пропонує запровадити орден імені Степана Бандери

Конгрес українських націоналістів пропонує найближчим часом провести ряд загальнодержавних та регіональних заходів. Як повідомив учора на прес-конференції Голова ЛООГ КУН Микола Пшевлоцький, йдеться зокрема про відзначення сторіччя від дня народження Степана Бандери а також оголошення 2009 року роком Степана Бандери на загальнодержавному та всеукраїнському рівні.
 Пшевлоцький відзначив, що оголошення року Степана Бандери на Львівщині „вже дало свій результат, і посприяло тому, що наступний рік буде оголошено у цілій державі роком Степана Бандери”.
Також, як відзначив Пшевлоцький, КУН домагатиметься запровадження ордену Степана Бандери „Золотий хрест за заслуги перед українською нацією”. „Є ряд інших речей, які ми готові запропонувати суспільству. Саме КУН ініціював створення Інституту національної пам’яті. Не буду хвалитися, але це правда. ІНП не має ще самостійності і незалежності в плані імперативної частини діяльності , але активно вже функціонує, -- сказав Пшевлоцький.
Водночас голова секретаріату партії КУН Степан Брацюнь  відзначив, що КУН активно займається святкуванням 67-мої річниці проголошення акту відновлення української державності.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ