Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КУН пропонуватиме у п’ятірку списку „Нашої України” до міськради Роксоляну Лемик

Конгрес Українських Націоналістів пропонуватиме партіям-учасникам „Нашої України”, щоб у першу п’ятірку списку блоку до міської ради увійшла діючий міський депутат від КУН Роксоляна Лемик, — повідомив «Гал-info» голова ЛМО КУН Микола Пшевлоцький. За його словами, це вже майже погоджено з партнерами партії по блоку.
Взагалі ж Конгресу Українських Націоналістів запропонували три місця у прохідній частині списку до Львівської міської ради та 10% місць у всьому списку „Нашої України”.
«Хочу зазначити, що переговори про розподіл квот ще не закінчені, тому ми сподіваємося отримати більше, ніж три прохідних місця», — зазначив Микола Пшевлоцький.
Голова ЛМО КУН наразі не повідомляє, кого ще, окрім Роксоляни Лемик, партія делегуватиме у прохідну частину виборчого списку Блоку Ющенка до Львівської міської ради. Проте зазначив, що списки кандидатів у міські депутати від Конгресу Українських Націоналістів вже погоджені. Всього КУН висунув 16 претендентів на мандати міських депутатів.
Роксоляна Лемик — єдиний депутат міської ради від Конгресу Українських Націоналістів, значну частину своєї каденції вона провела у декретній відпустці. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ