Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КУН, „Свобода” і ОУН хочуть створити координаційний рух націоналістичних сил на Західній Україні

„Ми працюємо у площині поглиблення згуртувань націоналістичних сил для участі у позачергових, або чергових виборах в Україні”. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив голова Львівської обласної організації Конгресу українських націоналістів Микола Пшевлоцький, коментуючи засідання круглого столу щодо консолідації українських патріотичних сил та участі в позачергових виборах до Верховної Ради України, який відбувся за участі представників ОУН (р), ОУН, ВО "Свобода", Центру національного відродження імені Степана Бандери, КУНу, ГО "Українська справа", Української партії, Братства вояків ОУН-УПА, Товариства політв'язнів та репресованих, Фундації Ольжича, Жіночого товариства імені Олени Теліги, ВО "Тризуб" імені Степана Бандери, УНА-УНСО, МНК, організації "Четверта хвиля" та інших.
„Ми вирішували як іти на вибори, – каже Пшевлоцький. – Можливо, ми братимемо участь у виборах самостійно, але ми не відкидаємо розширення формату”. Як повідомив Микола Пшевлоцький цей формат не виключає участі „Свободи”.
Крім того, у руслі поглиблення співпраці, за словами голови ЛОО КУНу, планується створити координаційний рух націоналістичних сил Західної Україні, для чого вже відбулося ряд засідань, останнє з яких відбудеться 15 листопада у Івано-Франківську.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ