Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КУНу все одно, за кого голосувати на єдиного висуванця від Блоку Ющенка на міського голову, отож за свою позицію партія збирається поторгуватися

Конгрес Українських Націоналістів голосуватиме за того кандидата на міського голову Львова, за якого скаже голосувати керівництво міського штабу Блоку Ющенка, однак за це КУН хоче сім місць у прохідній частині виборчого списку Блоку Ющенка до міськради, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО КУН, депутат обласної ради Михайло Вовк.
«Ми спілкувалися і з Андрієм Садовим, і з Василем Куйбідою, але, якщо чесно, з цих розмов ми не тішимося. Жоден із цих кандидатів не зміг переконати Конгресу, що саме він достойний, щоб ми його підтримали. Отож основне завдання, яке ставить перед собою КУН: добитися сім місць у прохідній частині списку блоку до міськради. Сьогодні ж нам пропонують лише три. Своє слово ми сказали, а тепер нехай над цим думають члени блоку, які просувають обох кандидатів. Так, це політична гра, і щоб не залишитися в ній позаду, ми повинні виставляти свої умови», — говорить Михайло Вовк.
Щоправда, за словами голови ЛОО КУН, кілька тижнів тому міський провід партії отримав установку від центрального керівництва Конгресу підтримати як єдиного висуванця від Блоку Ющенка на міського голову Львова Василя Куйбіду.
«Попередньо про це говорили, однак на сьогодні розмови затихли і фактично ми знаходимося у підвішаному стані. Втім, ми розуміємо що більшість все-таки за Андрія Садового і, якщо не  надійде іншої вказівки зверху, то КУН, очевидно, буде там, де буде більшість», — зазначив голова ЛОО КУН.
За словами Михайла Вовка, йти на принципи Конгрес не збирається, і навіть якщо не вдасться добитися збільшення кількості місць для партії до міської ради,  Конгрес Українських Націоналістів залишиться в блоці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ