Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Купив тут – дав гроші на общак» - у Львові знову пікетували «Епіцентр» і «Нову Лінію»

У рамках акції «Бойкот бізнесу Партії Регіонів» сьогодні у Львові відбулися пікети супермаркетів «Нова лінія» та «Епіцентр». Повідомила прес-служба Львівської крайової організації Народного Руху України.

«Купив тут- дав гроші режиму», «Це бізнес Партії регіонів, яка відповідає за кров на Майдані»,-закликали людей активісти громадського спротиву, роздаючи листівки та переконуючильвів’ян приєднуватися до бойкоту фірм, що належать «регіоналам».

До акції бойкотування «Нової Лінії», що на вулиці Щирецькій долучився і депутат Львівської обласної ради Олександр Ганущин. Більше трьох годин він переконував, як працівників так і покупців гіпермаркету усіляко бойкотувати їхній бізнес.

Як відомо, мережа будівельних супермаркетів «Нова лінія», як і мережа гіпермаркетів «Епіцентр», належить родині Герег – народному депутату від Партії регіонів Олександру Герезі та його дружині, секретарю Київради Галині Герезі.

Нагадаємо, що бойкот продукції і послуг компаній, що належать членам Партії регіонів, у Львові розпочали на початку грудня. В рамках акції було оголошено звернення до місцевих «регіоналів» з вимогою вийти з ПР, інакше погрожували розпочати кампанію закликів до економічного бойкоту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ