Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Курортні містечка Львівщини об’єднають тролейбусним сполученням

Трускавець, Східницю, Борислав та Дрогобич планують об‘єднати тролейбусним сполученням. Про такі плани нещодавно заявив міський голова Трускавця Лев Грицак, який повідомив, що для реалізації цієї ідеї вже знайшлися інвестори.
 З його слів, вкласти гроші в спорудження тролейбусної лінії, яка б об’єднала чотири міста буцімто готові російські та чеські підприємці. За попередніми даними, реалізація проекту коштуватиме інвестору приблизно 100 млн грн.
Поза тим, хоч про плани розбудови тролейбусного сполучення між курортними містечками в Трускавці і чули, але ніхто, крім трускавецького міського голови, не може назвати, хто саме готовий вкласти такі гроші.
Зокрема як повідомив «Гал-info» радник міського голови і за сумісництвом начальник інформаційного управління Трускавецької міськради Олег Блажівський, вже погоджено проект будівництва тролейбусної лінії, що сполучатиме міста, але от щодо фінансування, то йому не відомо, які саме компанії виявили бажання інвестувати в будівництво. «Наразі сказати неможливо, бо міський голова у відрядженні, і лише він знає, що це за інвестори», – сказав Блажівський.
Також нічого про інвесторів не знає заступник керівника комунального підприємства «Наше місто» Том Вінчак, яке, за попередніми планами трускавецької влади, опіковуватиметься тролейбусним парком.
«Я нічого не чув про інвесторів, але знаю, що проект будівництва лінії, що об‘єднає 4 міста, вже розроблено. На будівництво лінії міськрада проводитиме тендер, участь в якому візмуть крупні будівельні компанії, які готові вкласти в будівництво 100 млн грн. Думаю, що коли тендер буде проведено, всі про все і дізнаються. Щодо того, чи тролейбусним парком опікуватиметься наше підприємство, то це ще остаточно не визначено», – зазначив Вінчак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ