Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Курпіль стверджує, що керівництво Верховної Ради підігрує Калашнікову у протистоянні із знімальною групою телеканалу СТБ

Керівництво Верховної Ради України намагалось заблокувати процес створення  тимчасової слідчої комісії для розслідування конфлікту між депутатом від Партії регіонів Олегом Калашніковим і знімальною групою телеканалу СТБ. Про це «Гал-info» розповів народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Степан Курпіль. 

 «Ми під час засідання комітету з питань свободи слова та інформації обговорили конфлікт, який виник між депутатом Калашніковим і знімальною групою телеканалу СТБ, та вирішили внести на розгляд Верховної Ради створення тимчасової слідчої комісії для розслідування цього інциденту. У четвер це питання має розглядатися. Мені також відомо, що на рівні керівництва Верховної Ради України були намагання заблокувати цей процес. Та їм цього не вдалося досягнути», - розповідає Степан Курпіль.
 Нагадаємо, як сьогодні повідомив „5 канал”, у кримінальній справі про побиття журналістів СТБ депутат Олег Калашніков виступає як свідок. Він також заперечує свою участь в інциденті зі знімальною групою телеканалу СТБ. Так стверджує журналістка Маргарита Ситник. Сам депутат відмовляється коментувати справу, посилаючись на таємницю слідства. Раніше Калашніков заявляв, що намагався перешкодити оператору знімальної групи телеканалу зафільмувати спідню білизну дівчат-мітингувальниць. 
Майже п'ять годин тривала очна ставка між журналісткою СТБ Маргаритою Ситник та народним депутатом від Партії регіонів Олегом Калашніковим. Трошки менше - 3 години з нардепом спілкувався постраждалий оператор СТБ. Весь цей час опоненти у присутності слідчого обмінювалися запитаннями.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ