Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Курпіль вважає, що Держко розмахує кулаками після бою

Народний депутат України, «бютівець» Степан Курпіль, коментуючи ініціативу Ігоря Держка та Олега Тягнибока скликати позачергову сесію облради, у порядку денному якої буде стояти лише одне питання - висловлення недовіри Петру Олійнику, зазначає, що це виглядає як розмахування кулаками після бою.
 «Я не бачу жодної логіки. І не можу дати суттєвого пояснення таким діям. Як на мене, то політикам потрібно сприймати реальність такою, як вона є, а не жити віртуальним поваленням Олійника. Сесія, на котрій оцінювали роботу голови облдержадміністрації, була і недоцільно скликати позачергові сесії для висловлення недовіри. Такі дії своїх однопартійців я можу пояснити лише як існуванням в партії широкої демократії», - наголошує Степан Курпіль у розмові з кореспондентом «Гал-info».
 Степан Курпіль вважає, що саме такі дії депутатів обласної ради від БЮТу ускладнюють стосунки «Нашої України» із вищезгаданим Блоком Юлії Тимошенко.
 «Нам потрібно перестати працювати на догоду чиїмось амбіціям. Тому що таке взаємопереборювання нічого доброго не принесе. Не подумайте, що захищаю Петра Олійника, я просто вважаю, що критикувати потрібно не для того, аби критикувати і досолити, а для покращення роботи. Звичайно, у нинішнього голови Львівської ОДА вистачає помилок і прорахунків, але й він погоджується з тим, він же готовий врахувати всі зауваження та спільно працювати», - додає Курпіль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ