Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Курпіль вважає, що справа стосовно замаху на Федишина зайде в глухий кут

Стосовно замаху на життя депутата Львівської міської ради Романа Федишина народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль зауважив, що подібна ситуація є вже чомусь закономірністю в Україні. „Дуже сумніваюсь, що ця справа буде розслідувана правоохоронцями. Швидше за все, можу припустити, вона зайде у глухий кут”, - зауважив нардеп.
„Ми пам’ятаємо вбивство Степана Сенчука і пам’ятаємо ту кількість заяв з боку правоохоронців про те, що розслідування добігає логічного завершення, але скільки часу  минуло, а ніхто нічого не довів. І таких випадків є, на жаль, багато. Злочини не розкриваються, а міліція говорить про зниження рівня злочинності. Стосовно ж вибуху машини Федишина, я вважаю, що ця справа повинна розслідуватись на рівні Києва, оскільки це є виклик, який сьогодні - завтра може торкнутися кожного з нас”, - резюмував Степан Курпіль.  
Нагадаємо, 26 жовтня було вчинено замах на життя депутата ЛМР, генерального директора ТзОВ „Шувар” Романа Федишина. Внаслідок вибуху автомобіля депутата загинула чотирнадцятирічна школярка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ