Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Курпіля вразив поганий настрій Ющенка

«Найбільше, що вразило і запам’яталося з візиту Президента на Львівщину минулими вихідними, це його поганий настрій», - зазначає народний депутат України, член факції БЮТ Степан Курпіль, коментуючи перебування Віктора Ющенка на урочистостях, присвячених 150-річчю Івана Франка в неділю у Львові.

 Степан Курпіль пояснює такий настрій Президента Ющенка тим, що останім часом він досить багато програв багатьом політикам і зараз боїться зайвої публічності та гострих запитань.
«Ті промови Ющенка, які ми мали змогу почути у Львові, це приклад нерозумного популізму. Президент закликав нас не бути галицькими чи буковинськими українцями і не сказав, якими ж українцями нам бути, – донецькими чи кримськими. Він наголошував на значних економічних досягненнях, але ж добробут українців не покращився, а збільшилося лише розшарування на бідних і багатих», - ноголосив Степан Курпіль у розмові з кореспондентом «Гал-info».
 Нагадаємо, учора, 27 серпня, Президент України Віктор Ющенко взяв участь в урочистостях з нагоди 150-ї річниці з дня народження Івана Франка, що відбувалися у селі Нагуєвичах Дрогобицького району та Львові.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ