Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курилишин не коментуватиме заяви Максимова щодо фінансових зловживань у підготовці до святкування 750-річчя Львова

Ксенія Курилишин не коментуватиме заяви Віталія Максимова щодо порушення кримінальної справи за фактом нецільового використання коштів на святкування 750-річчя Львова.
 „Я не можу коментувати цю заяву, я просто не маю що тут додати”, — заявила „Гал-info” керівник Дирекції з організації святкування 750-річчя Львова Ксенія Курилишин. 
Керівник Дирекції не уточнила, чи зловживання, про які говорив Віталій Максимов, стосуються саме громадської організації, якою вона керувала і яка, нагадаємо, була основним розпорядником спонсорських коштів на святкування ювілею Львова. Також вона відмовилася говорити, чи їй відомо, що це за підприємець і за що він отримав 420 тисяч гривень.
Нагадаємо, що сьогодні, 20 листопада, керівник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов заявив журналістам, що за два-три дні прокуратура порушить кримінальну справу за фактом нецільового використання коштів на святкування 750-річчя Львова. За його словами, під час перевірки правоохоронні органи виявили, що розпорядники коштів перерахували на рахунок одного із підприємців 420 тисяч гривень. Ця людина одразу ж зняла всі гроші з рахунку і перевела їх в готівку, подальша ж доля грошей невідома.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ