Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кушнарьову потрібно замислитися над тим, у кого він хоче забрати право обирати Президента, - Ігор Коліушко

Голова Центру політико-правових досліджень, радник Президента України Ігор Коліушко, коментуючи ініціативу члена Партії регіонів Євгена Кушнарьова внести зміни у Конституцію, щоби обирати Президента парламентом країни, зазначає, що ця ініціатива приречена на провал.

«Для того, аби виступити з такою ініціативою, Євген Кушнарьов мав би знати, що для цього потрібно внести зміни в Конституцію нашої держави, що передбачає розроблення законопроекту, отримати згоду Конституційного Суду та потім проголосувати ці за зміни два рази конституційною більшістю голосів», - наголошує Ігор Коліушко, спілкуючись з кореспондентом «Гал-info».
Коліушко переконаний у недоцільності обирати Президента парламентом: «Як на мене, то Кушнарьову потрібно замислитися і над тим, у кого він хоче забрати право обирати Президента. І з іншого боку, таку ініціативу можна розцінювати загрозливою для самої незалежності України».
  Нагадаємо, сьогодні «Українська правда» повідомила, що представник Партії регіонів Євген Кушнарьов має намір пропонувати своїй фракції розробити внесення змін до Конституції щодо обрання Президента Верховною Радою.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ