Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кужель пообіцяла допомогу львівським автоперевізникам

Голова Держкомпідприємництва України Олександра Кужель вислухала вимоги львівських автоперевізників та запевнила страйкарів, що вживатиме необхідних дій для вирішення їхніх проблем. Кужель зауважила, що на даний момент страйк не матиме жодного результату і порекомендувала перевізникам йти додому.
Голова Держкомпідприємництва зазначила, що „вирішити проблеми з кредитуванням можна через прийняття закону, згідно з яким відповідальність за проблеми з кредитуванням нестимуть особа, яка брала кредит, банк, який надавав кредит, і НБУ – за збільшення курсу долара”. Кужель наголосила, що сьогоднішня проблема кредитування -- на відповідальності Президента і Національного банку, бо в такий складний час держава займається політичними розборами, а не вирішенням проблем.
Олександра Кужель зазначила, що розгляне усі вимоги львівських автоперевізників, серед яких – відшкодування ПДВ, відтермінування платежів за кредитними договорами тощо.
„У розмові з нами Олександра Кужель порадила звернутися до Президента України та Національного банку, оскільки саме вони мають реальний вплив на кредитування. Сама ж Кужель зазначила, що впливу на кредитування не має, хоча постійно піднімає питання щодо автоперевізників у Києві”, - зазначив голова страйкового комітету перевізників Сергій Чепурний.
Нагадаємо, учора, 2 лютого, автоперевізники розпочали чотириденний всеукраїнський страйк з метою привернути увагу до проблем з кредитуванням, оподаткуванням та ін. Перевізники звернулися із листами до Президента, КМУ та НБУ, у яких вимагають вирішити дані проблеми.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ