Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кужелюк бажає Садовому здобути звання „Міський голова 2006 року”, але вважає, що наразі він цього ще не заслужив

Кужелюк бажає Садовому здобути звання „Міський голова 2006 року”, але вважає, що наразі він цього ще не заслужив, — наголосив „Гал-info” голова фракції УНП у Львівській міській раді Юрій Кужелюк.

 „Це, звичайно, добре, що Андрія Садового номінували на це звання, але особисто я вважаю, що це зарано. Роботу міського голови треба оцінювати хоча б через рік. Тим більше, що реальних змін у місті за такий короткий час зробити просто неможливо”, — наголосив Юрій Кужелюк.
На думку голови фракції УНП, львівський міський голова міг потрапити до списку найкращих голів міст України, можливо, за організацію святкування 750-річчя Львова або за ремонт історичної частини міста.
Міський голова Львова разом з мерами Ялти, Харкова, Вінниці та Миколаєва потрапив до списку номінантів на звання «Міський голова 2006 року» у загальнонаціональному конкурсі «Людина року – 2006» у рамках десятої загальнонаціональної програми „Людина року – 2006”. Церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться 17 березня 2007 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ