Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Квартири в будинку на вулиці Січових Стрільців №6 не дають приватизувати керівники Львівського медуніверситету

Мешканці семи квартир будинку на вулиці Січових Стрільців, 6 сьогодні повідомили про те, що їх звинувачують у самовільному захопленні квартир та відмовляють у приватизації житла. Про це сьогодні на прес-конференції в приміщенні Громадського центру ВГО „Наша Україна" повідомив мешканець будинку №6, що на вулиці Січових Стрільців, Сергій Павловський.
У коментарі „Гал-info Сергій Павловський повідомив, що керівництво Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького чинить перешкоджання у приватизації житла. „Вони стверджують, що це бібліотека. Але хіба може бути так, що у приміщенні бібліотеки є сім кухонь, туалетів та ванних кімнат? Окрім того, тут люди поселялися у 40-х роках у житловий будинок. У двох квартирах, де уже повмирали люди, які там жили, тепер тримають книги”, – розповів Сергій Павловський.
За словами мешканця будинку №6 на вулиці Січових Стрільців Сергія Павловського, житлові квартири були надані мешканцям цього будинку (як співробітникам медінституту) ще в 1946 - 1950 роках. Кількість мешканців цих квартир на сьогоднішній день збільшилася і там проживає вже третє, і навіть четверте покоління. „Зараз нікого не прописують у квартирах. Буває, що живе і сім людей, але не усі прописані”, – розповів Сергій Павловський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ