Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Квитки на прощальний матч Олега Лужного за попереднім розрахунком коштуватимуть від 5 до 25 гривень

Квитки на прощальний матч Олега Лужного за попереднім розрахунком коштуватимуть від 5 до 25 гривень, — про це «Гал-info» повідомив секретар Львівської міської ради Володимир Квурт. Крім цього, за його словами, частину квитків на матч роздадуть безкоштовно талановитим дітям, у підтримку львівського дитячого футболу. Як повідомив Володимир Квурт, сьогодні, 15 серпня, у Львові перебував екс-капітан збірної України з футболу, який зустрічався з керівництвом міста, щоб узгодити деякі організаційні питання, пов’язані з проведенням матчу. До кінця тижня ж влада Львова очікує на лист від керівництва англійського «Арсеналу» з підтвердженням участі клубу у матчі.
 Прощальний футбольний матч Олега Лужного, як повідомив секретар міськради, супроводжуватиметься масштабним дійством, програма якого зараз узгоджується.
 «Ми поки що не розголошуватимемо всіх подробиць цього дійства, адже, по-перше, багато моментів ще узгоджується, а по-друге, хочеться залишити деяку інтригу. Можу сказали лише, що буде великий концерт, в якому братимуть участь відомі співаки, танцювальні колективи та дитячі ансамблі», — говорить Володимир Квурт.
 Окрім концерту, на прощальний матч Олега Лужного керівництво міста також готує кілька розіграшів. Наразі точно відомо, що під час матчу розігруватимуть футболки з атрибутикою збірної України з футболу та лондонського «Арсеналу». Крім цього, як зазначив Володимир Квурт, під час матчу, можливо, розігруватимуть автомобіль.
 Нагадаємо, 8 жовтня до святкування 750-річчя Львова у Львові відбудеться прощальний матч колишнього капітана збірної України з футболу Олега Лужного, у якому візьмуть участь гравці збірної України та англійська футбольна команда «Арсенал», за яку Олег Лужний грав довгий час. Гроші, зібрані від проведення матчу, підуть на реставрацію Чорної кам’яниці на площі Ринок у Львові.     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ