Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Київська компанія, що представляє інтереси ісландських інвесторів, придбала 95% акцій банку "Львів "

Київська компанія "Нью Прогрес Холдинг",  що представляє інтереси ісландських інвесторів,  придбала  95% акцій банку "Львів ". Про це «Гал-info» повідомили в дирекції банку. 
Нагадаємо, у березні цього року Антимонопольний комітет  видав київській компанії  "Нью Прогрес Холдинг" дозвіл на покупку контрольного пакета акцій банку.
За даними Антимонопольного комітету, потенційний інвестор – власники компанії “Нью Прогрес Холдинг” – це зареєстровані в Ісландії компанії Vostock Holdings ehf. і Hraunbjarg ehf. “Нью Прогрес Холдинг” створена для управління активами банку “Львів” і “представлятиме інтереси солідного ісландського банку”.
За даними фінансового звіту, станом на перше квітня 2006 року банку «Львів» володіє 27,37% акцій банку ТзОВ «Галпап» і 24,7% — ВАТ «Іскра».
Чисті активи «Львова» на перше квітня 2006 становили 101,452 млн гривень, кредитний портфель — 71,396 млн гривень, власний капітал — 29,666 млн гривень. В першому кварталі банк отримав чистий прибуток 0,358 млн гривень, 2005 року закінчив з прибутком 0,759 млн гривень
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ