Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Київські комунальники придбають до кінця року 15 львівських автобусів та 57 тролейбусів

КП "Київпастранс" до кінця 2007 р. придбає 15 автобусів та 57 тролейбусів надвеликої місткості. Про це в коментарі «Гал-info» повідомила прес-секретар ЛАЗ Олена Муляк.
З її слів автобуси та тролейбуси львівського виробника будуть продані відповідно до укладеної угоди між торговим домом „ЛАЗ-Україна“ та КП "Київпастранс". Сума угоди є комерційною таємницею і не розголошується. Крім того Муляк повідомила про те що у 2008 році київські комунальники планують придбати ще 100 автобусів марки ЛАЗ А-292.
 Модельний ряд автобусів обладнано двигунами Ярославського моторного заводу (Росія), німецької фірми "Deutz" та задніми мостами "Raba" (Угорщина). Для виробництва цих автобусів завпроваджено нові прогресивні технології: антикорозійна обробка (фосфатація) каркаса та внутрішньої поверхні кузова, лакофарбове покриття матеріалами і за технологією фірми "Helios", при виготовленні кузова та встановленні вікон застосовуються клеї і технології фірми "Sika" та інші. Транспорт відповідає нормам екологічної безпеки не нижче стандарту "Євро-2".
Як повідомляють представники КП «Київпастранс», крім купівлі автобусів та тролейбусів в їхніх планах також впровадження автоматизованої системи диспетчерського керування транспортом, яка дозволить посилити контроль за виконанням водіями розкладу руху та започаткування безготівкових розрахунків за допомогою електронних платіжних засобів, облаштування павільйонів очікування тощо.
Водночас, як повідомила Муляк, львівські комунальники продукції ЛАЗ в цьому році не закуповували. «Минулого року Львівська міськрада закупила 7 тролейбусів до святкування 750 річчя Львова, в цьому році нашої продукції місто не закуповувало», -- зазначила вона.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ