Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Київські правоохоронці затримали серійного вбивцю

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який вбив жінку та її 10-річну доньку. Про це повідомили в прес-службі ГУНП України в Києві.

У прес-службі розповіли, зловмисник вбив жінку на територію лісництва. Зброю заховав у лісі. А через два дні приїхав за донькою вбитої. Він вигадав цілу історію, щоби дитина поїхала з ним. А через місяць у Хмельницькій області виявили розчленоване тіло 10-річної дівчинки.

Правоохоронці Києва та Вінниччини згодом вийшли на слід спільниці зловмисника. Його 19-річна подружка зізналася, що удвох із коханцем вони задушили дівчинку. Після проведених оперативно-розшукових заходів, столичні правоохоронці знайшли і самого вбивцю. Чоловік не заперечував своєї причетності до жорстоких вбивств. Натомість спокійно і детально розповідав, як розправлявся із жертвами і ховав докази.

"Ми ретельно відпрацьовували усі можливі версії і мотиви вчинення жорстоких вбивств. Зараз можу говорити про те, що підтверджується основна версія – ритуальне вбивство з елементами канібалізму. Зброю знайшли в лісі, інші речовині докази, а це – одяг і документи жертв - вилучені в гаражному приміщенні у Вінниці. Обоє спільників затримані і перебувають під вартою, - повідомив керівник столичних правоохоронців Олександр Терещук.

Столичні слідчі розслідують два кримінальні провадження за ч.2 ст.115 (Умисне вбивство), ч.3 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.4 ст.187 (Розбій) КК України.

Підозрюваним загрожує довічне ув’язнення.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ