Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Київський міський господарський суд сьогодні розгляне позовну заяву Дрогобицького заводу автомобільних кранів проти «Укрзалізничпостач»

Київський міський господарський суд сьогодні, 15 травня,  розгляне позовну заяву Дрогобицького заводу автомобільних кранів проти  «Укрзалізничпостач». Про це „Гал-info” сказав генеральний директор Дрогобицького заводу автомобільних кранів Валерій Левицький.
«Сьогодні має відбутися перше судове слухання по цій справі», - сказав він.
Нагадаємо, підприємство звернулося з позовною заявою в суд про оплату боргу за поставлені крани ДП «Укрзалізничпостач», справа  розглядається  за місцем знаходження відповідача  в Київському міському господарському суді. Борг ДП «Укрзалізничпостач» за отримані крани від   ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» становить 750 тис. грн.
           Як повідомляло „Гал-іnfо”, 17 березня колектив підприємства ВАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» планував блокувати залізничні шляхи через протермінування оплати ДП «Укрзалізничпостач» за поставлені крани
Як зазначав раніше Валерій Левицький, за результатами тендера, оголошеного ДП «Укрзалізничпостач», переможцем на поставку п’яти автомобільних кранів в Донецьку, Південну, Придніпровську та Львівську залізницю визнано ДЗАК. Виходячи з умов договору, «Укрзалізничпостач» повинен був оплатити за поставлену продукцію впродовж 25 банківських днів (крани були відвантажені 19-20 грудня 2005 року). Термін оплати за п’ять кранів закінчився 30 січня цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ