Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Київстар Бізнес» розпочав акцію «Вхід вільний»

Компанія «Київстар розпочинає акцію «Вхід вільний» для малого та середнього бізнесу. Відтепер дзвонити на номери мережі «Київстар» так само дешево, як і працівникам у межах організації: 5 копійок за хвилину без плати за з’єднання на всі номери мережі «Київстар» до 31 січня 2009 року. Про це «Гал-info» менеджер зі зв‘язків з громадськістю філії національного оператора мобільного зв‘язку компанії «Київстар» у Львові Віктор Гальчинський.
Учасники акції отримують можливість здійснювати дзвінки на номери абонентів мережі «Київстар» за спеціальним акційним тарифом 5 коп./хв. (без ПЗЗ).
Кількість хвилин для дзвінків за цим спеціальним тарифом становить: для тарифного плану «Бізнес 25 Новий» – 10 хвилин на добу, для «Бізнес 75 Новий» – 20 хвилин на добу, для «Бізнес 150 Новий» – 30 хвилин на добу (з 0:00 по 23:59). При цьому, хвилини за акційним тарифом не поширюються на дзвінки у межах абонентської групи, що утворена з абонентів Клієнта, та дзвінки на номери абонентів «Мобілич».
Варто зазначити, що у тарифних планах «Бізнес 25 Новий», «Бізнес 75 Новий», «Бізнес 150 Новий» дзвінки у межах абонентської групи завжди по 5 коп./хв. (без ПЗЗ).
Для нових абонентів, які підключаться в період з 1 лютого по 30 квітня 2008 на один з тарифних планів «Бізнес 25 Новий», «Бізнес 75 Новий», «Бізнес 150 Новий» умови акції починають діяти автоматично і безкоштовно.
Існуючі бізнес-абоненти можуть замовити участь у акції у Центрі обслуговування абонентів «Київстар» або через систему «Мій Київстар» Вартість замовлення участі у акції становить 30 грн.
Всі абоненти, які понад 6 місяців обслуговуються в мережі «Київстар», мають можливість скористатися безкоштовною послугою «Міграція» та перейти на обслуговування за умовами тарифних планів для бізнес-абонентів зі збереженням номеру, звернувшись у Центр обслуговування абонентів «Київстар».
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ