Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кирил каже, що Янукович його запросив особисто

Патріарх Кирил прибув до України, щоб помолитися за український народ напередодні свята Собору всіх преподобних Києво-Печерських. Про це патріарх Московський і всієї Русі заявив журналістам в аеропорту "Бориспіль" після прильоту.

"Я прибув до Києва на запрошення Віктора Януковича для того, щоб в історичних стінах Києво-Печерської лаври, звідки пішла Російська Церква, звідки пішла велика духовна традиція Київської Русі, помолитися за Україну, помолитися за обраного президента", - сказав він.

"Ми проситимемо Господа, щоб Він прихилив милість до цієї землі, яка несе на собі великий знак Божого помазання, покладеного на неї через Київську купіль Хрещення", - зазначив патріарх.

"Київ - мати міст руських, земля українська, які пройшли через непрості роки, зараз здобувають, за молитвами святих Києво-Печерських, можливість подолати проблеми, що стоять перед країною і перед народом", - сказав глава РПЦ.

Як додав заступник керівника прес-служби патріарха Олександр Волков, Кирил прибув до України на особисте запрошення новообраного президента Віктора Януковича для участі в урочистостях, присвячених інавгурації

Як відомо, раніше джерело у Партії регіонів повідомило, що Янукович не прийде в четвер на урочистий молебень у Києво-Печерській Лаврі, передає УНІАН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ